05.04.23
AS “Cēsu alus” devīto gadu pēc kārtas atzīst par labāko darba devēju Vidzemē

“Cēsu alus” darītava devīto gadu pēc kārtas atzīta par labāko darba devēju Vidzemes reģionā interneta personāla atlases uzņēmuma “CV-Online Latvia” rīkotajā aptaujā “TOP Darba devējs 2022”. “Cēsu alus” ierindojas arī desmitajā vietā starp labākajiem darba devējiem ražošanas sektorā.

Attēlā: Cēsu alus komunikācijas vadītāja Agita Kārkliņa un CV-Online Latvia vadītājs Aivis Brodiņš apbalvošanas ceremonijā

Agita Kārkliņa, AS “Cēsu alus” komunikācijas vadītāja: “Cēsu alus darītava pagājušajā gadā sasniedza jaunus rekordus dzērienu ražošanas un pārdošanas ziņā, un to mēs nevarētu paveikt bez mūsu lieliskās komandas – mūsu darbiniekiem. Fokuss uz darbiniekiem mums ir nepārtraukti – darba vides un drošības uzlabojumi, iespēja strādāt ar modernām tehnoloģijām, izaugsmes iespējas, spēcīgs komandas gars. Man ir prieks, ka mūsu darbinieki novērtē iespēju strādāt aizraujošā un dinamiskā nozarē, radot jaunus produktus un dzērienus mūsu pircējiem.

Paldies par novērtējumu, paldies mūsu darbiniekiem un ikvienam, kas novērtē un lepojas ar Cēsu alus darītavu – aizraujošu, ilgtspējīgu un atbildīgu darba vietu. Paldies “CV-Online Latvia” par saņemto apbalvojumu!”

Aptauju “TOP darba devējs” veic vadošais interneta personāla atlases uzņēmums “CV-Online Latvia”. Aptaujā “TOP darba devējs 2022” no šī gada 16.janvāra līdz 28.februārim piedalījās 15 917 respondenti.

Uzzini par to, ko Cēsu alus piedāvā kā darba vieta, Delfi #Darbavietas lapā