Vai jums jau ir 18 gadi ?
Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme, tā pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgajām personām ir aizliegta.

Preses relīzes

05.10.18
Cēsu alus iegūst Vides pārvaldības sistēmas sertifikātu ISO 14001

Pēc ilgstoša un rūpīga sertifikācijas audita procesa alus darītava Cēsu alus ieguvusi Vides pārvaldības sistēmas sertifikātu atbilstoši starptautiskajam standartam ISO 14001:2015. Tas apliecina, ka uzņēmums ir efektīvi strādājis, lai attīstītu, uzturētu un nemitīgi pilnveidotu vides pārvaldības sistēmu, kā arī kopumā apliecina uzņēmuma atbildīgo attieksmi pret vides jautājumiem.

Eva Sietiņsone, Cēsu alus valdes priekšsēdētāja: “Vides aizsardzības jautājumi ir dienas kārtībā ikvienam uz ilgtspējīgu attīstību orientētam un sociāli atbildīgam uzņēmumam. Cēsu alus, kā vienu no prioritātēm sociālās atbildības jomā, ir izvirzījis rūpes par vidi un dabas resursiem, nosakot mērķi pakāpeniski samazināt savas darbības ietekmi uz apkārtējo vidi, taupīgi un apdomīgi plānojot un izmantojot resursus. Mūsu vides stratēģijas pamatā ir ne tikai stingra likumdošanas prasību ievērošana, bet arī pašiniciatīvu īstenošana un nepārtraukti uzlabojumi. Viens no šī gada mērķiem vides jomā bija iegūt Vides pārvaldības sistēmas sertifikātu, ko sekmīgi esam īstenojuši.”

Vides pārvaldības sistēmas sertifikāts ISO 14001 papildinās pērn iegūto energopārvaldības sistēmas sertifikātu atbilstoši ISO 50001 standartam, kas savukārt apliecina to, ka uzņēmumā ir apstiprināta energopārvaldības politika un noteikti mērķi un procesi, kas nepieciešami politikas īstenošanai, t.sk. energoresursu patēriņa samazināšanas plāni un aktivitātes. Rūpējoties par dabas resursu efektīvu izmantošanu, elektroenerģijas patēriņš 2017.gadā samazinājies par 9.6%, siltumenerģijas – par 11.2% un ūdens par 15.9% salīdzinājumā ar 2016. gadu.

Vairāk informācijas par ISO 14001

Vairāk informācijas par ISO 50001

PAPILDUS INFORMĀCIJA

Birojs

 

cesualus@cesualus.lv

Tālr. 67511377

Arhīvs

2024

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas analītiskās un veiktspējas sīkdatnes. Lūdzu atzīmējiet savu izvēli. Sīkdatņu politika

Obligāti nepieciešamās sīkdatnes
Analītiskās sīkdatnes
Piekrist tikai atzīmētajām
Piekrist visām sīkdatnēm