18.05.15
Cēsu alus – lielākais nodokļu maksātājs Vidzemes reģionā

2015.gada 30.aprīlī Valts ieņēmumu dienests apbalvoja Latvijā lielākos nodokļu maksātājus 2014.gadā. AS „Cēsu alus” saņēma apbalvojumu kā lielākais nodokļu maksātājs Vidzemes reģionā.

Cēsu alus valdes priekšsēdētāja Eva Sietiņsone – Zatlere: „Lepojamies ar to, ka esam lielākā Latvijā ražojošā alus darītava. Ražojam alu Cēsīs, nodrošinām darba vietas vairāk kā 200 darbiniekiem gan Vidzemē, gan arī citur Latvijā. Vienmēr esam realizējuši sociāli atbildīgu un ētisku biznesa praksi, ievērojam augstu finanšu kultūru un disciplīnu. Saņemtais apbalvojums no Valsts ieņēmumu dienesta apliecina gan faktu, ka esam lielākais nodokļu maksātājs, gan arī abpusēji efektīvu sadarbību starp mūsu uzņēmumu un valsts nodokļu pārvaldības un uzraudzības institūciju.”

vid

Bildē: VID ģenerāldirektore Ināra Pētersone, Cēsu alus valdes priekšsēdētāja Eva Sietiņsone – Zatlere, LR Finanšu ministrs Jānis Reirs

Uzzināt vairāk
Piekrītu