26.03.20
Cēsu alus ražotos dzērienus no šodienas var iegādāties internetā, ar piegādi uz mājām

No 26.marta AS “Cēsu alus” internetveikalā www.veikals.cesualus.lv iedzīvotājiem visā Latvijā ir iespēja iegādāties alu un citus dzērienus, ar piegādi uz mājām. Šobrīd, kad visā valstī ir izsludināta ārkārtas situācija saistībā ar koronavīrusa COVID-19 izplatību un ir noteikti dažādi ierobežojumi, tajā skaitā, arī sociālās distancēšanās un pašizolācijas ieteikumi – alkoholisko un citu dzērienu iegāde internetveikalā, ar piegādi uz mājām, atbalsta iespēju iedzīvotājiem palikt mājās, tādējādi pasargājot gan sevi, gan citus.

Eva Sietiņsone, “Cēsu alus” valdes priekšsēdētāja: “Ātri reaģējot uz esošo situāciju un tirgus izmaiņām, esam izveidojuši “Cēsu alus” internetveikalu, kurā var iegādāties mūsu ražoto produkciju ārkārtas situācijas laikā, un mēs pircēju izvēlētos dzērienus paši piegādāsim uz mājām. Tā mums būs jauna pieredze, tomēr pateicoties noliktavu tīkliem un mūsu tirdzniecības pārstāvju profesionalitātei, ticam, ka mēs nodrošināsim kvalitatīvu un ātru piegādi visā Latvijā. Šī ir iespēja, kas mums ļauj nodrošināt darbu darbiniekiem, kuriem būtu dīkstāve sakarā ar HoReCa sektora darbības krasām izmaiņām.”

Cēsu alus” piedāvā plašu dzērienu klāstu – pamatu veido “Cēsu alus” darītavā brūvētais alus Cēsu Premium, Brūža, Mītava, Cēsu Radler, iecienītā Limonāde Limpo, kā arī pārējie mūsu dzērieni – Ulmaņlaiku kvass, sporta dzērieni, ūdens, sulas, sidrs un citi alkoholiskie dzērieni.

Cēsu alus” nodrošinās dzērienu piegādi uz mājām visā Latvijas teritorijā – Rīgā, Vidzemē un Zemgalē produktus piegādās 1-2 darba dienu laikā, pārējā Latvijas teritorijā 2-3 darba dienu laikā. Piegādes notiks darba dienās laikā no plkst. 10:00-18:00.

Pirkumiem virs 30 eiro būs bezmaksas piegāde visā Latvijā, bet pasūtījumiem līdz 30 eiro piegādes maksa būs 3 eiro. Veicot pasūtījumus un piegādi, atbildīgi tiks izvērtēts pircēju vecums un nodrošināsim, ka alkoholiskos dzērienus iegādāties var tikai pilngadīgas personas.

Pasūtījumus var veikt, sākot no 26.mara internetveikalā www.veikals.cesualus.lv